Oosttangent 4 | 1705 PA Heerhugowaard | T 072-5345080
Dorpsstraat 67B | 1747 HE  Tuitjenhorn

Social

Gilbert vd Berg fysiotherapeut, echografieIk ben Gilbert van den Berg. Ik ben in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na mijn studie heb ik in een aantal particuliere praktijken gewerkt. In 2008 kreeg ik de kans om een eigen praktijk te starten in Heerhugowaard samen met 2 collega's. Ik heb mij in verloop van de jaren verder gespecialiseerd in echografie en knie gerelateerde klachten. Mijn grootste hobby is trailrunning. Ik vind het heerlijk om door de bossen, in de duinen en over de hei hard te lopen. Door deze hobby kan ik mij goed verplaatsen in de klachten van sporters en met name in die van hardlopers. Daarnaast ben ik de laatste jaren betrokken geweest bij het opzetten van netwerk-orthopedie. Dit is een kwaliteitsnetwerk voor de nabehandeling van patiënten na een voorste kruisband, een nieuwe knie of een nieuwe heup operatie. 

In 2015 zijn we tevens, samen met andere partijen, gestart met Nordic Health. Dit is een 2e lijns revalidatie centrum welke zich gespecialiseerd heeft in chronische rug- en nekklachten.

 

Lars Valk fysio/manueeltherapeutLars Valk is sinds 2008 werkzaam bij Medi-SportLagune. Lars is algemeen fysiotherapeut en manuele (master) therapeut. Zijn opleiding manuele therapie heeft hij gedaan aan het SOMT. Door zijn opleiding manuele therapie is Lars de deskundige op het gebied van nek, rug en schouderklachten bij Medi-SportLagune. Ook neemt hij actief deel aan het lage rugnetwerk (ALRK) en schoudernetwerk Noord Holland Noord.

Laura Rendering (psychosomatisch)fysiotherapeutMijn naam is Laura Rendering. Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na het afronden van mijn studie ben ik direct gaan werken bij Medi-SportLagune.Ik zie veel verschillende patiënten categorieën. In 2013 ben ik begonnen met de opleiding Psychosomatiek, deze heb ik afgerond in augustus 2016. Deze opleiding is gericht op het behandelen van chronische pijnklachten, onverklaarbare pijn en psychosomatisch gerelateerde klachten.Tevens verzorg ik de belastbaarheidtrainingen, namens Medi-SportLagune/LEEF!, voor Heliomare Arbeidsintegratie welke 2 dagdelen aanwezig zijn bij de MyHealthClub.

Mijn hobby is sporten, ik handbal al 20 jaar, waarvan nu 10 jaar in Dames 1. Verder vind ik hardlopen erg leuk om te doen. Ik werk 32 uur voor LEEF!, mijn werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag.Robin Kaag (sport)fysiotherapeut, dry needlingIk ben Robin Kaag, 28 jaar, en nu 7 jaar afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na mijn opleiding heb ik gewerkt in een praktijk in Enkhuizen waarna ik naar Berlijn ben verhuisd om te gaan werken bij de Bundesliga ijshockeyclub ECC Preussen Berlin. Tijdens mijn periode in Duitsland ben ik gestart met de master sportfysiotherapie welke ik 2 jaar geleden heb afgerond. Sinds ruim 3 jaar ben ik nu werkzaam bij Medi-SportLagune in Heerhugowaard / Tuitjenhorn waar ik een uiteenlopende diversiteit aan patiënten zie. Mijn specialiteit is het behandelen van knieklachten en het revalideren van sporters. Zowel amateur als topsporters. Recent heb ik de opleiding dry needling afgerond. 

Mijn hobby's zijn hardlopen (trailrunning) en fietsen. In 2014 heb ik de Iron Man (triathlon) gedaan. Door deze hobby's kan ik mij zeer goed verplaatsen in de sporter en zijn klachten.

Bo Smal administratief medewerksterBo is sinds april 2013 in dienst bij Medi-SportLagune  als praktijkondersteuner. Bo ondersteunt het team van fysiotherapeuten zowel administratief als huishoudelijk.

Jeffrey Borst fysiotherapeut, kwaliteitsmedewerkerMijn naam is Jeffrey Borst, 25 jaar en sinds juni 2013 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds oktober 2013 ben ik werkzaam bij Medi-SportLagune als fysiotherapeut met als voornaamste specialisatie de schouder en revalidatie na een operatie. U kunt echter ook voor andere (sport)klachten bij mij terecht. Sinds 2015 neem ik ook actief deel aan de Schouderwerkgroep Alkmaar (SWG Alkmaar) en het SchouderNetwerk Kennemerland (SNK). In september 2016 ben ik begonnen met een cursus echografie met als doel om uw klachten nog beter in beeld te brengen en te begrijpen.

In mijn vrije tijd mag ik graag voetballen (trainen en wedstrijden). Tevens vind ik het leuk om naar andere sporten te kijken. Vandaar ook mijn affiniteit met sport gerelateerde klachten.

Bert Lemstra fysio/manueeltherapeut, echografie, dry needling

Bert is mede-oprichter van Medi-SportLagune te Heerhugowaard. Tevens is hij (mede)eigenaar van LEEF te Zaandam. Bert is naast fysiotherapeut ook manuele therapeut. Tevens heeft Bert aanvullende opleidingen gedaan in echografie en dry needling. Bert is binnen onze praktijk gespecialiseerd in algemene diagnostiek en wervelkolom gerelateerde klachten.

Patrick Cornelius fysiotherapeut, dry needling

Patrick is sinds maart 2015 werkzaam bij Medi-Sportlagune. Tevens is hij (mede)eigenaar van LEEF te Zaandam. Patrick is algemeen fysiotherapeut en heeft zich daarnaast gepecialiseerd in dry needling.

Jesca Willemsen administratief medewerkster, kwaliteitsmedewerksterMijn naam is Jesca Willemsen. In 2014 heb ik de HBO opleiding Sport en Bewegen, Gezondheid en Lifestyle afgerond. Sinds Juli 2015 ben ik werkzaam bij Medi-SportLagune als praktijkondersteuner. Mijn werkzaamheden bestaan uit de ondersteuning van het fysiotherapeutisch team op administratief en huishoudelijk gebied.

Mijn hobby is voetbal, zowel veld- als zaalvoetbal waarvan zaalvoetbal op Eredivisie niveau.

nathalieIk ben Nathalie Zuijdam, 22 jaar, en sinds december 2015 werkzaam bij Medi-SportLagune Heerhugowaard en Tuitjenhorn. Vanaf december 2015 ben ik als fysiotherapeut in opleiding begonnen bij de praktijk. Sinds juli 2016 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanuit mijn stage op de revalidatieafdeling in het NWZ locatie Alkmaar ligt mijn interesse en ervaring vooral bij chronische klachten en hand/pols gerelateerde klachten. Vanaf volgend jaar wil ik de handtherapie opleiding gaan doen om mij verder te specialiseren.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te (zaal)voetballen met mijn teamgenoten. Hierdoor kan ik mij goed verplaatsen in de (amateur)sporter met klachten.

RomyMijn naam is Romy Sinnige en ik ben 28 jaar oud, ik werk sinds april 2016 als algemeen fysiotherapeut bij Medi-Sportlagune. Voordat ik fysiotherapeut werd ben ik negen jaar doktersassistente geweest in een huisartsenpraktijk. Tijdens dit werk heb ik de opleiding Fysiotherapie aan Thim van der Laan gevolgd. Door mijn ervaring in de huisartsenpraktijk, met de daarbij komende verantwoordelijkheden als longfunctietesten en spreekuren over hart- en vaatziekten, begeleid ik deze patiëntengroep ook graag in de fysiotherapie.

Daarnaast ben ik al 10 jaar actief als sportmasseur en fysiotherapeut bij verschillende wielerploegen. Regelmatig ga ik mee op reis met de ploeg om ze te begeleiden, en bereidt ik hen voor op de komende koersen.

Tevens heb ik extra kennis opgedaan over de schouder via het schoudernetwerk. En begeleid ik patiënten graag in hun revalidatie na een operatie. Ook heb ik de cursus gevolgd voor medical taping.

Buiten mijn werk als fysiotherapeut ben ik graag samen met mijn gezin, maar maak ik ook veel tijd vrij om te sporten. Ik handbal sinds mijn vijfde jaar en ik ben regelmatig in de sportschool te vinden.