Oosttangent 4 | 1705 PA Heerhugowaard | T 072-5345080
Dorpsstraat 67B | 1747 HE  Tuitjenhorn

Social

LEEF! heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van rugklachten. Samen met de manueel- fysiotherapeut en moderne rugapparatuur bieden wij een persoonlijk behandelstrategie voor de meest voorkomende rugklachten.

Behandeling via het David-Rug-Concept
Het David-Rug-Concept is een uniek en wetenschappelijk onderbouwd trainingsconcept. Speciaal ontworpen revalidatie apparatuur zorgt voor een zeer veilige en effectieve manier van bewegen ter verbetering van de mobiliteit, kracht en coördinatie.

Dit in combinatie met functionele oefeningen, core-training, tiltechnieken en adviezen voor het dagelijks leven maken dit concept een succes voor veel rugklachten.

De intake
De intake bestaat uit een algemene vragenlijst om te bepalen of u in aanmerking komt voor het rugconcept. Een fysieke test (o-meting) geeft inzicht in de actuele status van de mobiliteit en spierkracht in de rug. Samen met de fysiotherpeut wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld.

Behandelplan & voortgang resultaten
Gedurende het behandelplan herhalen we de rugtest periodiek zodat we inzicht krijgen in de voortgang van het proces voor uw specifieke rugklachten.

Onderhoudsprogramma
Na afloop van het behandelprogramma heeft u de mogelijkheid om preventief en onder (groeps)begeleiding te blijven trainen bij Medi-SportLagune. Hierdoor blijven de resultaten gewaarborgd en staat u onder blijvende controle.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten van LEEF? klik afspraak maken